Inauguració senglariana

Dissabte varem gaudir d’un dia especial. Celebràvem la finalització de les obres de rehabilitació del molí-micro cerveseria de Senglaris. La darrera producció de cervesa realitzada amb els antics estris d’en Joan ha servit per a posar un brillant punt i a part a les nostres produccions artesanes . Amb aquesta cervesa anomenada “6 p.m.” en homenatge a la Brewdog 5 a.m. Saint, ens hem adonat que mai s’hauria de consumir ni una gota abans de com a mínim 6 o 7 setmanes després de la seva elaboració, i que s’ha d’intentar esquivar l’impaciència per saber com ha quedat. Finalment i al cap de dos mesos de madurar a l’ampolla, creiem que aquesta proposta de Pale Ale força lupulada ens ha satisfet . Encara hem de decidir quin estil de cervesa iniciarà el camí de la micro cerveseria però hem pres nota d’una varietat molt habitual als Estats Units.




Anuncios

6 pensamientos en “Inauguració senglariana

    • Moltes gràcies Montse!! D’aquí a un parell de setmanes fem la primera prova amb tota la maquinària ja instalada. Després d’estar treballant prácticament cada dia des de Juliol no saps la il-lusió que ens fa. Per cert, a la cata-inauguració de dissabte Ales Agullons hi va ser present, no hi podia faltar en un bon tast de cervesa!!

    • Hola! Aquest es un projecte que neix sense una motivació comercial, un grup d’amics que es planteja reutilitzar un edifici singular en un entorn espléndit per a realitzar un dels nostre màxims hobies que es el gaudir de bona cervesa.
      D’aquí a un parell de setmanes tindrem ja tot l’equip de producció instalat i llest per a la primera cervesa Senglaris o sigui que encara està tot molt tendre. Si t’interesa donar un cop d’ull a la nostra micro cerveseria i tastar la cervesa jo de tu m’esperaria encara uns messets…com a mínim fins a la primavera no crec que estem en condicions de treure els resultats adequats tot i que mai se sap, potser donem amb la fórmula adequada abans!!
      Si et subscrius al blog anirás tenint notícies de l’evolució d’aquest projecte micro cerveser i si et ve de gust passar pel molí m’ho fas saber i no hi haurà cap problema.

      Salut i bona birra!

    • Aquest proper diumenge fem la primera producció de 100 Litres en les noves instal·lacions del molí. Serà una Christmas Ale (una mica tard, però és que la vaig fer l’any passat i va quedar molt molt be).

      Octavi, fem una cosa, si surt be, et canvio l’envàs per un altre ben ple de Senglaris Christmas Ale :)

      Salut!

      Joan

Responder a Senglaris - Projecte de Microcerveseria Cancelar respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s