Ready!!!

Ja ho tenim,finalment ja som a la línia de sortida.

Hem complert el primer objectiu que no era un altre que, per una part, enllestir la restauració del molí i la seva transformació per tal d’adaptar-lo a les nostres necessitats, i per l’altre, obtenir i instal·lar els estris necessaris per a l’elaboració de cervesa. Aquesta darrera tasca, es la que ens ha portat més mals de cap, tot i que sembli mentida ja que hem hagut de fer molts invents amb el propòsit de que el pressupost no es disparés.

No son pocs els instruments necessaris i imprescindibles per a l’elaboració d’una micro cerveseria. El fermentador, les olles d’ebullició, maceració i per escalfar  l’aigua, les sondes de temperatura, els seus controladors, resistències per l’aigua i el most, el fogó per a fer-lo bullir, el serpentí per a refredar-lo, tubs, aixetes, materials aïllants…i tantes altres cosses que hem hagut d’anar obtenint a un preu i una qualitat òptima. Sincerament, quan un no te l’experiència en el que es proposa dur a terme, els pronòstics de temps,  les facilitats i dificultats son absolutament imprevisibles. Aquest dies fem un test general dels sistemes de control de temperatura, neteja de l’espai i material, apretem les juntes…

La primera Senglaris es realitzarà aquest diumenge i serà tipus “Hivern Ale”, una cervesa ideal per a l’hivern, especiada, aromàtica. Aquest es l’objectiu.

Diumenge 15 de gener del 2012, es el punt de partida de la cervesa Senglaris. L’inici del projecte va ser cap al mes de Juliol, allà va ser on va néixer realment Senglaris. En aquell moment els interessats en el projecte varem iniciar les obres i ens vàrem començar a instruir en un mon complex i sofisticat.

Produir un producte de qualitat està relacionat amb un gran nombre de factors, els quals estem començat a conèixer i controlar; per poder disfrutar de una bona cervesa, un del objectius del projecte.

Les següents imatges son les darreres on apareix l’equip en plena operació de muntatge, a partir de diumenge ens transformem en cervesers. Hi ha imatges que mereixen un comentari especial com la del desitjat filtre d’acer inoxidable amb perforacions de 3 mm, potetes…etc,( imatge superior ) un element imprescindible que ens ha fet anar de corcoll durant molt de temps.

En referéncia als membres de Senglaris que ensenyen les guardioles, mes conegudes com “huchillas”, les meves disculpes… aquestes fotos  també eren imprescindibles.

Be, qui dona el tret de sortida?…READY??….GOOOOOOO!!!!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Un pensamiento en “Ready!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s