message in a bottle

Diumenge per fi vam poder omplir de cervesa produïda al moli el model d’ampolla  que hem triat per al projecte Senglaris.

Es tracta d’una ampolla de 33 cl, la clàssica mitjana però amb un disseny més estilitzat, amb el cos allargat i amb menys coll. Després d’embotellar la nostre “6 p.m.” amb ampolles de cava, la conclusió ha estat la següent: tot i que el format d’ampolla gran ens agrada molt, a part de ser més pràctic tant en el procés d’embotellat com en el transport,  el no haver aconseguit ampolles marro ha estat un factor decisiu, el marró es el color adequat per la cervesa Senglaris i creiem que per a qualsevol altre cervesa.  D’altre banda, hem cregut adequat un format d’ampolla més petit que et permeti sempre un consum moderat quan no es gaudeix de companyia.

Així doncs ja tenim ampolles,  de moment 1800 ampolles esperen per a ser omplertes amb el que vagi sortint del nostre fermentador.

La primera en ser embotellada amb el nou model ha estat la primera de les tres produccions de Pale Ale “single hop” (amb la utilització d’un sol tipus de llúpol ) que pretenem dur a terme amb l’objectiu de cercar una recepta amb la que comencem a obtenir uns resultats mínimament estables tant pel que fa al procés d’elaboració com en el resultat final.

Podríem dir que la segona fase del projecte, la de l’elaboració de cervesa artesana ha començat a madurar amb aquestes tres produccions.

A la primera Pale Ale ja embotellada hem usat llúpol EK Golding, a la segona, la que vam fer el mateix diumenge Amarillo i per la darrera de les tres usarem Cascade, sempre seguint el mateix procés i la mateixa recepta.

D’entrada tot ha anat com s’esperava, amb una fermentació correcte al fermentador, a veure que succeeix a l’ampolla. El que si es pot dir es que d’entrada tot fa bona pinta, la temperatura a Collserola comença a ser moderada lluny dels rigors d’aquest hivern i del que pot venir a l’estiu.

El pol·len dels pins ho comença a cobrir tot de groc…Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s