Stairway to heaven

A falta d'AutoCAD...Aquest es el disseny original de l'escala del nou molí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A falta d’AutoCAD…aquest es el dibuix original de la nova escala del molí.

La primera fase del projecte Senglaris es a punt de finalitzar. Han estat quatre mesos intensos de reconstrucció d’un edifici amagat als boscos de Les Planes y que ven aviat iniciarà una nova vida. Com a qualsevol projecte auto finançat i auto produït els processos son laboriosos i molts cops més complicats del que en un primer moment es pensava. Tot ha estat construït a mida, adaptat a les exigències d’una edificació de dos metres quadrats de planta per set d’alçada. La darrera galeria de fotos del procés constructiu la dediquem a l’escala. Si recordeu com era l’escala original del molí ( fotografies al primer post ) comprendreu que el repte era força elevat ja que es tractava de poder fer-ne una que no desentones amb el nivell de l’escala de cargol feta malbé a causa de l’acció de l’aigua i els insectes. El disseny en aquesta ocasió es una conseqüéncia directa dels quatre metres de desnivell que havíem de salvar aprofitant al màxim el poc espai del que disposàvem. Es va optar per una escala de “pas japonès” ja que facilita l’accés als graons en aquest tipus d’escala tant inclinada. A més, l’hem dividit en dos seccions mòbils de forma que aprofitem l’espai que ocupa quan no s’utilitza.

A partir d’aquest instant toca pensar en el principal objectiu de Senglaris que es el de fer una bona cervesa…

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios